circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Rhum&Cia obre el teló de la temporada 2021 del Teatre Auditori del Morell

Circdelacultura

dimecres 6 de gener de 2021

La companyia de pallassos presenta Gran Reserva
Humor, màgia i música prendran l’escenari en la primera cita cultural de l’any 


La nova temporada teatral del Morell arrenca, aquest dissabte, amb una vella coneguda: la companyia Rhum&Cia. Els seus membres seran els encarregats de trencar el gel i d’iniciar una programació molt especial, pel context de pandèmia en què ens trobem.

Gran Reserva és el nou espectacle de la companyia i estarà embolcallat de l’humor, el gamberrisme, la màgia i la música d’aquests pallassos multiinstrumentistes, tot amanit amb grans dosis de tendresa i emoció. Un muntatge que es convertirà en una gran festa inacabable, esbojarrada i amb un ritme frenètic, on trobarem els millors moments de la trajectòria de la companyia i algun número nou.

La cita és dissabte 9 de gener a les set de la tarda, i l’espectacle està recomanat per a majors de 7 anys. Les entrades anticipades costen 10 euros i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores (excepte els divendres que hi hagi funció). A més enguany, i com a novetat, les entrades també es poden comprar online a la plataforma elmorell.koobin.cat. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla, a un preu de 12 euros. Així mateix, els majors de 65 anys i els aturats tenen un descompte del 25% en totes les entrades, mentre que els menors de 30 anys i les persones minusvàlides tenen un descompte del 50%.

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, durant la temporada l’aforament del Teatre Auditori es veurà reduït al 50% en tots els espectacles, l’ús de la mascareta serà obligatori, així com la neteja de mans i la presa de temperatura a l’entrada.

La temporada teatral, que ara comença, s’allargarà fins a l’1 de maig amb una desena d’espectacles de circ, teatre, propostes familiars i música. I enmig de tot plegat, el PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del municipi, que arriba a la sisena edició i que tindrà lloc del 8 a l’11 d’abril.

Consulta aquí tota la programació.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance