circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Arrenca la nova temporada de teatres de Tarragona amb prop d'una trentena de propostes

Circdelacultura

divendres 12 de febrer de 2021

Una imatge de l'obra 'Adéu Peter Pan'. Foto: Ajuntament de Tarragona

La nova programació de Teatres Tarragona constarà de 27 propostes ben atractives i dels diferents àmbits de les arts escèniques. Del 20 de febrer a l’1 de juny tindrem 12 espectacles teatrals; 10 concerts; 1 espectacle de dansa i 4 espectacles familiars, amb el cicle anomenat Petit Tarragona. El Petit Tarragona està sent ja un èxit de públic en la temporada anterior, èxit per al públic familiar que omple cada vegada el teatre. De febrer a maig veurem passar nens i nenes i els seus familiars els diumenges al matí, assegurant un públic fidel per al futur i omplint les butaques. Això ens satisfà especialment perquè garanteix que la cultura és segura al 100%.  

Avui presentem una programació de transició, posem ordre a les propostes que es van haver de cancel·lar l’any passat amb motiu de la pandèmia, i tornem a programar set espectacles concretament que es van haver de cancel·lar, alguns exemples son les 24hores d’una dona amb Sílvia Marsó o Gossos de la Sala Trono i així mateix se’n presenten de noves com el gran èxit de la temporada Pedro Páramo de Mario Gas o La Cabra o qui és Sylvia, amb Jordi Bosch i Emma Vilarassau, entre d’altres. També s’incorporen a la programació de teatres, dues propostes úniques del Festival Tarragona Sona Flamenc, que tot i que es molt jove es un festival que va creixent i s’arrela a la ciutat i això es molt important. Al Teatre hi tindrem la Mayte Martín i un dels espectacles recuperats de la pandèmia, Federico García.
 
Nou sistema de venda d’entrades 
Un altre dels punts a destacar d’aquesta primera programació del 2021 es que comptem amb un nou servei de venda d’entrades, que permetrà millorar i ampliar les prestacions d’aquesta eina, així com la proposta de nous descomptes o el lastminute, que ja s’ha dut a terme en l’anterior temporada i que ha funcionat molt bé. Com a millores substancials que permetran agilitzar moltes de les prestacions d’aquesta eina tan important, destaquem d’una banda les millores informàtiques, entre aquestes, a destacar un suport adequat a l'alta concurrència en la venda d'espectacles.

També compta amb un millor sistema d'explotació de dades pel control i seguiment del servei i dona resposta a les adequacions derivades de la covid-19, com els canvis d’aforaments, enviament d'informació als usuaris, devolucions, etcètera. Així mateix, aquesta nova empresa perfecciona la gestió interna dels espectacles i les diferents demandes de les companyies i compta amb una bona usabilitat pels usuaris. Agilitzant la compra d'abonaments, descomptes i altres serveis via online i un sistema de validació d'entrades àgil i amb integració de dades i resolució de conflictes d'entrades. 
 
Finalment apuntar que la programació de teatres porta, una vegada més, a la ciutat, els principals espectacles de la temporada de tot el país, però també dona suport i recolzament a la indústria cultural local, a dramaturgs, actors i actrius, músics i cantants tarragonins i tarragonines, ja que cal un suport fidel sempre, però d’una manera conscient i explícita encara més ara, en aquests moments tan durs que estem vivint.  Per exemple, es recupera la trilogia de Shakespeare a càrrec de Marc Chornet, l'obra Gossosde Trono; un concert d’Àngel Òdena i la presentació del nou disc d’Anna d’Ivori.

Consulta AQUÍ tota la programació.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance