circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

'T'expliquem Tarragona', la nova proposta de Tarragona Turisme per atreure famílies per Setmana Santa

Circdelacultura

dimecres 17 de març de 2021

Foto: Tarragona Turisme

Tarragona Turisme oferirà una programació de contacontes i visites guiades a la ciutat durant la Setmana Santa per atreure el turisme familiar i de proximitat i difondre la història entre visitants i residents. Les accions estan emmarcades dins del projecte “T’expliquem Tarragona” que vol transmetre el coneixement a través d’activitats de difusió cultural i turística adaptades a joves i infants. L’objectiu és que visitants i ciutadania de Tarragona “s’enamorin de la nostra història”, segons ha explicat la presidenta del Patronat de Turisme de Tarragona, Cinta Pastó.

La programació consta, d’una banda, de sessions de contacontes del 27 de març al 5 d’abril a la maqueta de Tàrraco de l’Antiga Audiència, les Muralles, Marina Port Tarraco, l’Amfiteatre i el Pont del Diable, amb sessions de matí i tarda. Les sessions de contacontes formen part del projecte “La Nena d’Ivori”, redactat per l’escriptora i mestra Rat Cebrián, i que compta amb la participació de l’escriptor Toni Solé, la periodista Cristina Serret i l’il·lustrador Armand. El projecte tindrà un llibre amb tots els contes (un total de deu a sengles espais de la ciutat), de deu tríptics juvenils il·lustrats i deu vídeos, un per a cada conte. La inscripció per a les sessions es gratuïta i es podrà fer a través de la plataforma Tarracoticket.

El segon bloc de la programació de Setmana Santa són les visites guiades gratuïtes a espais de la Tàrraco romana, medieval i modernista, amb AGUICAT, l’associació que uneix els guies professionals habilitats per la Generalitat de Catalunya. Les visites estan adreçades a la ciutadania de Tarragona a través de les associacions de veïns i de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona, que vehicularan les inscripcions a l’activitat.

Sota el nom “Un tastet per la història de Tarragona. L’empremta romana, medieval i modernista”, les visites tindran lloc del 27 de març al 5 d’abril (16.30 h) i, des del Portal del Roser, passaran per la Casa Ximenis, el Passeig Arqueològic, la plaça del Pallol, el carrer Cavallers, el carrer Major (Antic Ajuntament i porxos del carrer Merceria), la façana de la Catedral, l’antic hospital de Santa Tecla, la plaça del Fòrum, el call jueu, la capçalera i entrada del Circ (Rambla Vella), l’Amfiteatre des de dalt, el Balcó del Mediterrani, la Rambla Nova i la Casa Salas, en un recorregut de dues hores i mitja de durada aproximada.

Tant les sessions de contacontes com les visites guiades es faran amb totes les mesures de seguretat i higiene que marqui el PROCICAT en el moment de realitzar-se, especialment quant a aforament màxim permès. Igualment, és obligatori l’ús de mascareta i guardar la distància de seguretat i es proporcionarà gel hidroalcohòlic al públic assistent a totes les activitats.

Les entrades es poden obtenir per via telemàtica a l’enllaç entrades.tarragona.cat al qual també s’hi pot accedir a través del web de Tarragona Turisme

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance