circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El Pot Petit fa parada al Morell

Circdelacultura

dimecres 5 de maig de 2021

Una imatge promocional d'El Pot Petit. Foto: Ajuntament del Morell

El reconegut grup de música per a públic familiar El Pot Petit actuarà al Teatre Auditori del Morell aquest diumenge 9 de maig. Es tracta de la segona vegada en un any que la banda visita el municipi.

Així, El Pot Petit estrenarà nou repertori amb la gira "Vull cantar i vull ballar", “tota una declaració d'intencions del que ara gairebé no ens deixen fer enlloc, CANTAR i BALLAR!”, diuen. Asseguren que ho necessiten per ser feliços i ho volen reivindicar. “Per això, per molta pandèmia que hi hagi, seguirem cantant i ballant, encara que sigui amb mascareta, amb el cul a la cadira, amb distàncies i amb litres de gel hidroalcohòlic!”, continuen.

En aquesta ocasió en Pau i la Jana es troben sols fora del Pot i sense els seus amics a prop no saben què fer! Cantant i ballant els aniran retrobant. Qui serà el primer a sortir a fer-los bellugar sense parar? El mico? Els pirates Rodamons? El Drac Rac? Sigui qui sigui segur que els farà cantar i cantar com mai!

Un espectacle recomanat per a infants d’entre 3 i 8 anys que es podrà veure diumenge 9 de maig en dues sessions, a les 12 del migdia i a les 5 de la tarda. Això, les entrades ja estan esgotades.

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, l’aforament del Teatre Auditori es redueix al 50% i l’ús de la mascareta és obligatori, així com la neteja de mans i la presa de temperatura a l’entrada.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance