circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Escapadaambnens promociona el Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre amb gairebé 400 activitats familiars

Circdelacultura

dimarts 22 de juny de 2021

Neix Escapadaambnens.com una nova web destinada al turisme familiar que promociona les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre 

“Planifica en cinc minuts la teva ruta en familia”. Aquest és el lema amb que neix Escapadambnens.com, la primera web destinada al turisme familiar que permet organitzar plans de tot tipus arreu de les comarques de Tarragona d’un dia, d’un cap de setmana o de tota una semana.
 
Per tal d’ajudar a les famílies a planificar la seva escapada de manera ágil i senzilla, la web compta amb un gran buscador per tal de seleccionar el destí, l’activitat i el temps que les famílies vulguin destinar-hi.
 
Escapada amb nens arrenca també amb l’objectiu de posar en relleu i promocionar els nombrosos atractius que ofereixen les comarques de Tarragona. D’aquesta manera, els usuaris podran trobar plans i propostes per fer en familia tant a ciutats grans com en pobles petits, així com anar d’excursió a llocs molt coneguts i també a d’altres que no ho són, però que resutaran igualment encisadors.
 
Una excursió a peu, una ruta a un gorg o resseguint el curs d’un riu, una passejada per un poble amb encant, una visita a un monestir o a un recinte patrimonial, aventures per l’Ebre i pel Delta, senderisme per Parcs Naturals, excursions a coves, itineraris amb trenets, alliberament d’adrenalina en parcs d’aventures… El llistat de coses a fer amb nens és amplíssim, atès que la web ofereix gairebé 400 activitats.
 
Els usuaris podran seleccionar les seves preferències entre 5 grans categories: Escapada cultural, escapada a la natura, escapada d’aventura, escapada als parcs i escapada de pícnic.
 
Els impulsors d’Escapadaambnens.com són els periodistes Mar Cirera i Sergi Casado; dos emprenedors amb més de vint anys d’experiència en el món de la comunicació, i creadors dels digitals Circdetarragona i Circdelacultura, entre d’altres projectes que han liderat.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance