circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Santa Tecla torna a clicar l'ull a les persones amb capacitats diferents

Circdelacultura

dimarts 21 de setembre de 2021

Un any més, i ja en van 31, les festes de Santa Tecla van mostrar la seva vessant més inclusiva. A diferència dels anteriors, en què el Balcó del Mediterrani era l'espai escollit, en aquesta ocasió ho va ser el Moll de Costa del Port de Tarragona, que va ser escenari el diumenge passat de l'acte principal de 'Festa per a tothom', la manera d’apropar la festa major de la ciutat a persones amb capacitats diferents.

A l'acte hi van assistir prop de 150 persones, en una jornada festiva i lúdica, i on els assistents van presenciar les actuacions de la xaranga Band Tocats, l'espectacle de circ a càrrecs d'Els Barlou i del ball de la geganta adaptada Frida, que va dansar al ritme de la música d'El Tecler.

Durant l'acte es va fer una demostració de com persones amb capacitats diferents (persones en cadira de rodes, invidents o amb discapacitat auditiva) poden portar i gaudir de la geganta Frida, la principal icona de la penya "Festa per a tothom".

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, va celebrar el pas endavant que s'ha pogut fer enguany: "L'any passat es va fer una grandíssima feina en uns temps dificilíssims, enguany, però, ja hi ha presència física de persones i s'ha fet un salt endavant. Estem a un puntet de poder fer la festa per tothom que voldríem».

Per la seva banda, Ignasi Cañagueral, en nom de l'empresa química Dow; compromesa amb Festa per a tothom des de fa anys, es va mostrar entusiasmat: "Poder disposar d'aquest entorn tan espectacular, poder retrobar-nos tots físicament, ja que l'any passat es va fer una petita festa major a les residències, però fer-ho aquí ara en aquest entorn amb tots és una satisfacció per nosaltres com a empresa que apostem per la inclusió".

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, va insistir en què van voler col·laborar amb l'acte "des del minut 1", tot recordant que l'espai on es va celebrar l'acte, el Moll de Costa, s'ha convertit en un "eix cultural" de la ciutat.

Clica AQUÍ per veure un vídeo sobre l'acte 
 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance