circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Valls posa a la venda els abonaments per als espectacles de les Festes Decennals 2021 + 1

Circdelacultura

dijous 25 de novembre de 2021

Els abonaments i les entrades d’espectacles no inclosos en abonaments estaran disponibles a partir del dimecres 1 de desembre a les 10h
Es podran adquirir online a Codetickets Decennals i a les taquilles centrals del Teatre Principal de Valls
Per primer cop en la història de les Decennals s’obre una línia de preus per a famílies i persones en situacions socioeconòmiques desfavorides

La Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls ha fet públiques les diferents línies d’abonaments obertes i que permeten accedir a uns preus especials als concerts de música, als balls i als espectacles teatrals i de dansa per a la propera edició de la celebració batejada com a 2021+1. Amb l'objectiu de facilitar la màxima participació i assistència de tothom a les Decennals, a més de les nombroses activitats gratuïtes que configuraran bona part del programa, per als espectacles de pagament es presenta una àmplia línia d'abonaments, descomptes i, com a novetat d’aquesta edició, avantatges especials per a les famílies en situacions socioeconòmiques més desfavorides.

Així, amb el lema «Per Nadal, regala Decennals», a partir de dimecres vinent, 1 de desembre a les 10 h, es poden adquirir paquets d'entrades que, entre d'altres fórmules, preveuen un abonament de música especial per a set concerts a 85 euros, o 60 euros per a quatre dels esdeveniments musicals que se celebraran entre el divendres 28 de gener i el diumenge 6 de febrer del proper any a la Vela Principal·Estrella Damm, portada des de Roma i instal·lada a l’esplanada del Fornàs. L’abonament inclou els concerts de gran format per a audiències àmplies amb artistes i bandes tan destacades com Rosario, Rozalén, Beret, Don Patricio, La Oreja de Van Gogh, La Pegatina i Macaco, així com el macroconcert de rock i pop de 12 hores de durada batejat com 10 de les Decennals i que comptarà amb la participació de Buhos, Els Amics de les Arts, Els Pets, Itaca Band, Joan Dausà, Manel, Maria Jacobs, Miquel del Roig, Suu i Zoo. Tant l’abonament de set concerts com el de quatre inclouen, fins exhaurir existències, la revetlla jove de la vigília de la festivitat de la Candela, amb les formacions Hotel Cochambre i Banda Neon. Així doncs, l’abonament de set concerts inclou 19 grups de primer nivell.

També hi ha un abonament de teatre i dansa que permetrà accedir, per 75 euros, a quatre representacions programades a l’equipament escènic del Centre Cultural, en concret la gala lírica i teatral amb la soprano de reconegut prestigi internacional María Bayo en la seva “Divina Cleopatra”, Los Vivancos –la companyia flamenca que més països ha trepitjat–, el 50è aniversari de l’estrena de l’espectacle “Quejío” signat per qui fou el mític director de la Cuadra de Sevilla Salvador Távora, i l’aplaudit musical “La filla del mar”d’Àngel Guimerà produït pel Festival Grec de Barcelona. El Centre Cultural estrenarà una nova càmera negra per a l’escenari, un nou terra de fusta que millora les prestacions per als artistes i una nova pintura per a la sala d’espectadors que permet augmentar el focus d’atenció en l’escena.

Finalment, l'abonament de balls permetrà accedir per 45 euros als quatre balls de les Decennals amb les principals orquestres catalanes, que tindran lloc al Pavelló municipal Xavi Tondo. Hi participaran les orquestres La Principal de la Bisbal, Metropol, Montgrins i Selvatana.

Entrades soltes

Dimecres dia 1 de desembre també es podran adquirir les localitats dels espectacles no inclosos en els abonaments. Es tracta del clàssic ball de gala amb la internacional Glenn Miller Orchestra i l’Orquestra Maravella programat a la Vela Principal·Estrella Damm, així com de l’espectacle dels israelians Mayumana –creat per al prestigiós Festival de la Llum de Jerusalem–, i els musicals familiars “El Petit Príncep” amb el segell d’Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 en la seva vuitena temporada, i “Bye bye monstre” de la companyia Dagoll Dagom amb cançons de Dàmaris Gelabert. També surten a la venda tots els espectacles programat al Teatre Principal, amb un segell marcadament Km0.

D’altra banda, les localitats soltes dels espectacles en abonament es posaran a disposició de la ciutadania el dia 14 de desembre. 

Notes de venda

Per facilitar la màxima distribució de les localitats entre la ciutadania, s’ha establert que cada comprador pugui adquirir un màxim de 5 abonaments en cada espai i de 5 entrades per a cada espectacle. Respecte als abonaments, aquests títols seran unipersonals i intransferibles.

Els menors de 2 anys no necessitaran adquirir entrada per a cap espai, sempre que no ocupin butaca. Pel que fa als menors de 16 anys hauran d’assistir acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Es podrà autoritzar un altre adult responsable com a acompanyant, presentant la documentació acreditativa disponible a www.decennalsvalls.cat

Els espectacles escènics del Teatre Principal· Port de Tarragona i Centre Cultural· Lear Corporation disposaran d’entrades específiques reservades per a persones amb diversitat funcional. En el cas de la Vela Principal· Estrella Damm, l’accés es realitzarà mitjançant l’adquisició d’entrades de caràcter general. L’interior del recinte comptarà amb un espai reservat per a aquests espectadors/es.

Línia per a les persones i famílies en situacions socioeconòmiquesdesfavorides: «Les Decennals de tots i totes»

Per primer cop en la història de les Decennals s’obre una línia especial d’avantatges per a les famílies i les persones en situacions socioeconòmiques desfavorides. En els teatres Principal i Centre Cultural així com als balls d’orquestra del Pavelló Xavi Tondo, les persones en situació d’atur podran adquirir les localitats al preu de 3 €. Aquesta situació s’haurà d’acreditar a les taquilles centrals del Principal.

Per altra banda, també s'han inclòs preus especials per als concerts a la Vela Principal. En concret, s'ha obert una línia específica d'entrades a meitat de preu per a la totalitat dels concerts. Pel que fa a les propostes de la programació familiar als centres escolars, aquesta nova línia social es complementarà, en aquests espais, amb entrades gratuïtes per als infants en situació de vulnerabilitat.

Mesures de protecció i Certificat Covid Digital

Els diferents espais de les Festes Decennals 2021+1 comptaran amb les habituals mesures de protecció per a una cultura segura. L’ús de mascareta serà obligatori en totes les activitats presencials i s’aplicarà gel hidroalcohòlic en els accessos als recintes. Així mateix, es prega l’arribada amb antelació per a uns accessos esglaonats, fer ús dels dispositius mòbils en detriment de les entrades en paper i seguir en tot moment les indicacions del personal de control d’accés i atenció al públic.

Per tal de donar compliment a la normativa vigent en matèria de prevenció de la Covid, en la Vela Principal· Estrella Damm i en el Pavelló Xavi Tondo· Alecosa (espais que acolliran els concerts musicals i els ballables), l’accés estarà condicionat a la presentació QR del Certificat Covid Digital de la Unió Europea (de vacunació, recuperació o prova negativa) disponible per a descàrrega a l’APP La meva Salut. La identitat del titular del certificat serà comprovada mitjançant la presentació del DNI. Aquest requeriment aplicarà en totes les persones majors de 12 anys d’edat. En el cas dels menors de 12 anys, franja d’edat actualment exempta del procés de vacunació contra la Covid, no caldrà la presentació d’aquest document.

L’organització resta pendent de l’evolució de la pandèmia i dels canvis normatius que puguin aplicar-se en la realització dels diferents actes, que serien pertinentment informats; en especial respecte l’ús del Certificat Covid Digital de la Unió Europea, document que si la normativa així ho estipula, també podria ser requerit per a l’accés a d’altres espais o activitats. 

Canals de venda

Tant els abonaments com les estrades soltes dels espectacles fora d’abonament es podran adquirir online les 24 hores a través de Codetickets Decennals, així com a les taquilles centrals del Teatre Principal de Valls, carrer Jaume Huguet 8-10, des del dimecres 1 de desembre de 2021 a les 10 h al diumenge 7 de febrer de 2022, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, de dilluns a dissabte, excepte els dies festius.

Es recomana preferentment l'adquisició d'abonaments i entrades pels canals online, d'acord amb les mesures de prevenció de la Covid, i per a una major agilitat i rapidesa en la compra. La venda pels canals web i presencial comparteixen una única plataforma integrada de venda simultània.

Per facilitar la informació sobre els canals de venda, s'ha editat un fullet amb tots els espectacles de pagament. Aquesta publicació s’està bustiant casa per casa a totes les llars vallenques i també estarà disponible al web www.decennalsvalls.cat

Així mateix, en l’arrencada de la venda dels abonaments i també en la posterior de venda de la totalitat d’entrades s’han habilitat dos telèfons especials d’informació. Un serà d’informació general: 977 63 60 03. Funcionarà de 9 h del matí a 20 h. L’altre atendrà les incidències tècniques que puguin sorgir per a les usuàries i usuaris: 93 882 52 48.

Llistat d'espectacles de pagament

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance