circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Joan Dausà i 'El Tartufo', espectacles destacats i solidaris de la Festa Major del Lledó a la Pobla de Mafumet

Circdelacultura

dilluns 17 de gener de 2022

La màgia serà l'encarregada d'obrir l'edició 2022 de la Festa Major del Lledó a la Pobla de Mafumet. Serà al punt del migdia i al Pavelló, quan grans i petits podran gaudir de la primera activitat prevista per a la celebració en honor de la patrona del municipi, una Mare de Déu del Lledó a qui els habitants de la Pobla dedicaran enguany una vintena de propostes culturals, lúdiques, litúrgiques i, per damunt de tot, segures.

Consulta AQUÍ tota la programació.

En aquest sentit, la limitació en l’aforament dels diversos actes previstos, així com l’ús obligatori de mascareta en tot moment i l'obligatorietat de mostrar el passaport Covid seran un cop més tres de les mesures que regiran aquests dies festius, amb l'objectiu que tothom pugui gaudir d'unes festes segures.

Aquesta ha estat la màxima prioritat del consistori a l'hora d'elaborar un programa que aposta per les activitats familiars i en espais amplis, per garantir la màxima participació possible sense deixar de banda els protocols vigents en matèria de salut. Per això, el Pavelló municipal i el seu entorn més immediat esdevindran epicentre de la Festa Major i concentraran la meitat de les activitats previstes.

La primera d'elles serà la 9a edició del festival de màgia Abraca... Pobla!, que oferirà la seva gala familiar al punt del migdia d'aquest dissabte, 22 de gener. L'argentí Christian Miró presentarà un espectacle que combina el mil·lenari art de les ombres xineses, la ventrilòquia i l'il·lusionisme. Un xou pensat per a tots els públics i que per primera vegada arriba a Catalunya, després d'haver fet temporada al Teatre Príncipe Gran Via de Madrid.

L'endemà diumenge, en sessió de matí i tarda, els infants i joves tenen una cita amb el Parc d'infables i jocs, que obrirà portes a la Carpa del Pavelló i Parc del Bassal amb una oferta lúdica integrada per un futbolí humà 3x3, un circuit de patinets, un toro mecànic i un trenet.

El mateix diumenge arribarà també el torn de la Gran gala internacional de màgia, a les 18h i també al Pavelló. La sessió inclourà les actuacions de Jeff Toussaint (França), Pepe Lirrojo (Aragó) i Fancis Zafrilla (Castella – La Manxa) i Mago Fèlix (Aragó), en un espectacle únic, especialment creat per a la Pobla perquè tothom pugui gaudir en família amb la millor màgia de l’actualitat.

Ambdues sessions són gratuïtes, amb retirada prèvia d'invitació a través del portal web poblamafumet.koobin.cat. Junt amb les dues sessions del festival Abraca... Pobla!, també s'hi pot adquirir localitats per al concert que Joan Dausà oferirà la nit del 29 de gener (22 h, Pavelló), tot presentant el seu darrer disc 'Ho tenim tot'; així com per a la representació teatral de l'obra 'El Tartufo', que Pepe Viyuela protagonitzarà la tarda del 6 de febrer (19.30 h, Pavelló). L'Ajuntament destinarà la receptació íntegra d'ambdós espectacles, amb un preu d'entrada de 10 i 5 euros, respectivament, a col·laborar amb el Banc d'Aliments.

Les persones empadronades a la Pobla tenen accés prioritari a les localitats fins al 20 de gener, mentre que l'endemà, 21 de gener, la venda d'entrades i la retirada d'invitacions estarà oberta a tothom.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance