circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Vila-seca, capital de la música emergent i familiar de Catalunya

Circdelacultura

dimecres 4 de maig de 2022

Aquest divendres comença la FiM Vila-seca 2022 amb una nova edició totalment presencial formada per 37 actuacions de música emergent i familiar, que convertiran la localitat en l’epicentre de la música emergent i familiar de Catalunya. 

Durant els dies 6,7 i 8 de maig, els i les artistes seleccionades oferiran els seus espectacles en els diferents espais de programació repartits per tota la localitat: el Castell de Vila-seca, el Parc de la Formiga, l'Auditori Josep Carreras, l’Auditori Malapeira, el Teatre El Centru i el Magatzem Cal Perera acolliran totes les actuacions. 

La FiM Vila-seca donarà el tret de sortida el matí del divendres amb actuacions adreçades a escolars dels espectacles "Miranius" de la companyia De_paper i "Colors" de December Quintet. Els showcases professionals de Grabu, TWIN i Joana Dark també comptaran amb públic escolar. En total seran un miler d'alumnes de les escoles de primària i instituts de secundària de Vila-seca, entre els quals s'hi compten una vuitantena de joves refugiats procedents d'Ucraïna.

Totes les entrades als espectacles són gratuïtes. Les entrades als espectacles exteriors, com les del Castell de Vila-seca i del Parc de la Formiga, són gratuïtes i no és necessari fer reserva prèvia. No obstant això,per als espectacles en espais interiors si és necessari fer una reserva prèvia de localitat. Els espectacles programats a el Magatzem de Cal Parera i al Centru ja han exhaurit les seves entrades però encara es poden reservar entrades per al web fim.cat per: ‘Els Colors del Duke Ellington’ de Cascai Teatre i Girona Jazz Project, ‘Songs of Hope’ del Cor Infantil Amics de la Unió, Raquel Herreros i ‘Desconcerto’ d'Orthemis Orchestra.

Aquesta edició també comptarà amb una programació OFF oberta a tots els públics: durant tot el dissabte per la tarda es succeiran actuacions de música clàssica dels alumnes del Conservatori de Música de Vila-seca a la Plaça de Voltes. 

Compra AQUÍ les teves entrades.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance