circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Rosario, artista convidada del Concert d'estiu de la Pobla de Mafumet

Circdelacultura

dimarts 17 de maig de 2022

Amb l’estiu cada cop més a prop, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet treballa sense descans en la programació dels diferents esdeveniments festius, lúdics i culturals que tenen lloc durant els mesos de més calor. Així, la Festa Major de Sant Joan i les posteriors Festes d’Estiu oferiran un ampli ventall de propostes de tota mena i per a tots els gustos, entre les quals destacarà un any més el Concert solidari d’estiu.

En aquesta ocasió, l’artista convidada serà Rosario, qui s’afegirà a un històric de grans noms de la cançó com són Antonio Orozco, Macaco, Jarabe de Palo, Café Quijano, Marta Soto o Mikel Erentxun, entre d’altres artistes que han actuat en anys precedents al municipi pobletà.

Serà la nit del 16 de juliol, a la pista coberta del CEM, quan Rosario presentarà davant del públic de la Pobla el seu darrer treball discogràfic -el primer en cinc anys-, titulat ‘Te lo digo todo y no te digo na’. Aquest suposa una renovació en la carrera d’una Rosario que estrena nous sons però que, alhora, manté l’energia, la frescor i l’estil propi que sempre l’ha caracteritzat. Un estil que neix de les seves arrels flamenques i que es mescla amb el pop, el funk, el rap, el soul, el blues, el rock o el reggae, en el que ella mateixa va batejar com a “Gipsy Funky”.

Les persones interessades a assistir-hi ja poden adquirir la seva entrada, al preu unitari de 15 euros. Les localitats estan disponibles a poblamafumet.koobin.cat, el mateix portal en el qual, pròximament, també estaran disponibles els diferents espectacles vinculats a la Festa Major de Sant Joan, com són la conferència-pregó a càrrec de l’il·lusionista Jorge Luengo -gratuït amb retirada d’invitació prèvia; i les representacions teatrals ‘Bona gent’, amb Quim Masferrer; i ‘El aguafiestas’, amb Josema Yuste i Santiago Urrilade, en ambdós casos al preu unitari de 5 euros. En el cas dels espectacles de Sant Joan, la retirada de localitats s’obrirà al públic properament, amb accés prioritari per a les persones empadronades a la Pobla de Mafumet.

Les entrades per al concert de Rosario ja estan disponibles a poblamafumet.koobin.cat, al preu de 15 €.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance