circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Salou viurà la revetlla de Sant Joan amb les fogueres i els tradicionals elements de foc

Circdelacultura

divendres 17 de juny de 2022

El proper dijous, 23 de juny, l’àrea de Serveis Culturals, junt amb la regidoria de Joventut, ha organitzat un conjunt d’actes al voltant del Passeig Jaume I, la plaça de les Comunitats Autònomes i la platja de Ponent

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Serveis Culturals i la regidoria de Joventut, ha organitzat un conjunt d’activitats per gaudir de la revetlla de Sant Joan, el proper dijous, 23 de juny, amb la participació dels tradicionals elements de foc del municipi.

L’alcalde Pere Granados ha manifestat “la voluntat de l’Ajuntament de reprendre les celebracions que són tradició al municipi, com és la revetlla de Sant Joan, una nit única i especial per a tota la ciutadania”. Ha assegurat que “la cultura ha estat un dels sectors més afectats per les restriccions, aquests darrers dos anys; i, per aquesta raó, volem donar-li un gran impuls per tornar a viure, de nou, dita festa, com fèiem abans de la pandèmia de la COVID-19”.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha assenyalat que “tornem a recuperar la normalitat”, i “esperem que aquest any l’espurna no s’apagui mai i que segueixi cremant la flama, de manera ininterrompuda”. També ha encoratjat tots els salouencs i salouenques a “gaudir d’una bona revetlla, en companyia de les seves famílies i amistats”. Per últim, ha agraït la participació i implicació de les persones i entitats festives i culturals en tots els actes organitzats des de l’Ajuntament de Salou.  

Així mateix, la regidora de Joventut, Julia Gómez, ha explicat que “hem preparat el Sant Joan Beach Festival a la platja de Ponent, amb molta il·lusió, ja que, durant dos anys, els joves no han pogut gaudir d'aquesta nit tan esperada per tots i totes”; i, ha afegit, “desitjo que s'ho passin molt bé i que la gaudeixin, això sí, amb molta prudència i precaució”.

A les 20 h, arribarà la Flama del Canigó a Salou, de mans de les pubilles i l’hereu, que aniran amb el Trenet Turístic, acompanyats de Moto Club Barenys Salou, anunciant la seva presència, pels diferents carrers del municipi, fins arribar al Passeig Jaume I, tocant a l’Espigó del Moll.

Des d’aquest indret, a les 20.30 h, s’iniciarà el correfoc, amb els Diables Maleïts i les Bruixes Latemó, i La Morena de Salou, que traslladaran la flama fins a la plaça de les Comunitats Autònomes, on es farà una encesa conjunta del peveter i es llegirà el Missatge de Foc de Sant Joan, sobre les 21.15 h. Seguidament, hi haurà la ballada de la sardana ‘Salou Ciutat Pubilla’.

A les 22 h, s’encendran les tres fogueres de Sant Joan, amb espectacle pirotècnic, en els punts següents: a la platja de Llevant, a l’alçada del carrer Verge del Pilar; a la platja de Llevant, a l’alçada de la plaça de les Comunitats Autònomes; i a la platja de Ponent, tocant a l’Espigó del Moll.

La celebració es tancarà amb la gran revetlla popular, amb l'orquestra ‘La Fania’, a la plaça de les Comunitats Autònomes; i amb la Revetlla Jove ‘Sant Joan Beach Festival’, amb ‘LA FRESH’ i els Dj’s D-Lort, Joan Monty i Dj Moncho, a la platja de Ponent, al costat de l’Espigó; ambdós festes, a partir de les 23 h.

L’Ajuntament de Salou també ha editat un QR, adjunt al programa, que redirigeix a un seguit de consells per celebrar la revetlla, amb recomanacions sobre els petards i les fogueres, a càrrec de la Generalitat de Catalunya.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance