circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La Pobla de Mafumet celebra el Nadal amb una quarantena de propostes clàssiques i un concert d'Els Pets

Circdelacultura

dimecres 7 de desembre de 2022

Un cop eliminades totes les restriccions sanitàries, els habitants de la Pobla de Mafumet gaudiran de nou d’un Nadal amb plenitud. No hi faltaran, doncs, les activitats clàssiques i tradicionals com ara la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient, la visita de l’emissari reial, del Pare Noel o de l’Home dels Nassos, la Fàbrica de joguines, el Caga Tió i un ampli reguitzell de propostes, fins a 40, que configuren el programa complet del Nadal a la Pobla, i entre les que destaca el concert d'Els Pets el 16 de desembre.

Tal i com destaca l’alcalde, Joan Maria Sardà, “enguany hem ampliat la il·luminació nadalenca a més ubicacions, alhora que hem apostat per l’eficiència energètica amb lluminàries de baix consum i, a més, apagant aquesta decoració lumínica a la mitjanit, excepte els dies més assenyalats d’aquestes festes, que les deixarem una mica més”.

Pel que fa a les properes cites del Nadal a la Pobla, el dissabte 10 de desembre tindrà lloc el dinar de la gent gran, amenitzat musicalment per Banda Sonora, mentre que el cap de setmana del 16 al 18 de desembre tindran lloc els tradicionals actes solidaris amb la Marató de TV3.

Concert solidari d'Els Pets el dia 16

Enguany, els pobletans reuniran fons per a aquesta iniciativa a través del concert dels Pets (16 de desembre, 22 h, 10 €); el IV Festival de patinatge organitzat pel Club Patí la Pobla (17 de desembre, 11.30 h, 2 €); i el Bingo solidari (18 de desembre, 18 h).

Les persones interessades a assistir als espectacles de Nadal de la Pobla poden adquirir les seves entrades o invitacions, segons el cas, a través de poblamafumet.koobin.cat.

A més i encara dins l’àmbit solidari, la Pobla torna a activar un Nadal més la recollida d’aliments en favor de les persones més necessitades. Les persones interessades a col·laborar-hi poden lliurar aliments de primera necessitat a qualsevol dels diferents punts de recollida habilitats: l’escola Mare de Déu del Lledó, el Casal de la Gent Gran, el Casal Cultural, el Mercat i el Pavelló.

Finalment, el 27 de desembre i en el marc del Torneig Dow de futbol base, el públic assistent tindrà l’oportunitat de col·laborar amb el recapte de joguines noves, no sexistes i no bèl·liques que, uns dies després, seran lliurades a la unitat de Pediatria de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

El programa d’actes nadalencs està disponible aquí.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance