circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Set propostes conformen la nova programació teatral del Morell

Circdelacultura

dissabte 7 de gener de 2023

La regidoria de Cultura i festes referma la seva aposta cultural amb espectacles de teatre i música. Consulta aquí tota la programació. 

Les entrades es posen a la venda dimecres 21 de desembre

La temporada ofereix set d’espectacles de diferents disciplines i formats, dirigits a públics diversos i amb els quals tothom pugui trobar una proposta que encaixi amb les seves preferències.

El tret de sortida el donarà la companyia Teatre de l’Aurora amb Per què  balla en Jan Petit?, la fascinant història d’una revolta feta cançó que es podrà veure dissabte 21 de gener a les 19 hores.

Ja al febrer serà el torn de la música amb Tarta Relena, un grup format el 2016 com un projecte de dues cantants per explorar a cappella les sonoritats de diferents estils de músiques vocals, que presentarà al municipi Fiat Lux. Un concert que tindrà lloc dissabte 4 de febrer a les 20 hores.

La setmana següent, la companyia de la guanyadora del Premio Nacional de Circo 2022 i del Premi Nacional de Cultura 2014, Pepa Plana, portarà al municipi Si tu te’n vas, una història amb tres pallasses, tres heroïnes oblidades que ens expliquen la seva hisòria amb la voluntat de riure i fer riure, per viure en la nostra memòria. Seraà divendres 10 de febrer a les 21 hores.

Divendres 3 de març a les 21 hores tornarà el teatre amb La pell fina, de Flyhard Produccions. Una proposta que parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però... què passa quan aquesta veritat ofèn? Una obra amb Biel Duran, Ricard Farré, Laura Pau i Laura Porta.

A.K.A. (Also Known As) és la següent proposta que pujarà a l’escenari del Teatre Auditori morellenc, divendres 10 de març a les 21 hores. Un espectacle amb un sol actor, Lluís Febrer, que interpreta en Carles, un noi de 15 anys, adoptat de petit i que viu una situació força complicada.

La programació seguirà amb música, i dissabte 25 de març a les 20 hores hi haurà una cita molt especial: la presentació del disc pòstum de Pau Riba, la Segona Florada, amb l’Orchestra Fireluche. Després de la publicacó d’Ataràxia, l’any 2019, la formació, sempre inusual i sorprenent, presenta la seva continuació natural.

Per tancar el mes de març, Lluïsa Castell i Georgina Latre arribaran al Morell amb Tocar Mare, de Marta Barceló. Una obra que es podrà veure divendres 31 de març a les 21 hores, una comèdia tan dolça com emocionant que ens farà preguntar quina és la naturalesa de l’amor incondicional.

Finalment, i tot just superada la Setmana Santa, els dies 13, 14, 15 i 16 d’abril serà el moment de tornar a ocupar places i carrers del municipi amb el PrimaverArt. Temps de circ, dansa, teatre i música per a tothom, de forma gratuïta i a l’aire lliure, amb la 8a mostra d’arts escèniques a peu de carrer.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance