circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La Companyia Pepa Plana porta 'Si tu te' n vas' al Morell

Circdelacultura

dimecres 8 de febrer de 2023

L’escenari del Teatre Auditori del Morell rebrà, aquesta setmana, la tercera cita de la temporada cultural del municipi, una programació impulsada des de la regidoria de Cultura i festes del consistori morellenc. Un espectacle de la companyia Pepa Plana titulat Si tu te’n vas, que arriba aquest divendres 10 4 de febrer a les 21 hores.

Una finestra, una llum. Una altra finestra, un quotidià. Una altra finestra, un edifici on tres dones ens parlen d’un no poder parar. Tot s’ensorra, es trenca, la maleïda guerra eterna! Tres pallasses que es troben en aquest camí de l’èxode antic per recrear el món i tornar-nos el plaer de riure de les coses més petites, però posant el dit a la nafra quan les coses ens molesten.

Viuen en les històries que s’han explicat en tots els conflictes i utilitzen números de pallassos antics per reafirmar la voluntat de ser còmiques. Tres heroïnes oblidades que ens expliquen la seva història amb la voluntat de riure i fer riure, per viure en la nostra memòria. Tot plegat, procedent de la companyia de la pallassa reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura 2014 i el Premio Nacional de Circo 2022.

Les entrades anticipades tenen un preu de 12 euros, i es poden adquirir tant a l’oficina del Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com online, a la plataforma elmorell.koobin.cat. A taquilla, una hora abans de l’inici de la funció, les entrades valen 15 euros. Els menors de 18 anys, paguen un preu únic de 5 euros.

Aquesta e?s la tercera proposta de la temporada, que s’allargara? fins al mes d’abril i que inclou circ, teatre o mu?sica, i a la qual posara? el punt final el 8e? PrimaverArt, la mostra d’arts esce?niques a peu de carrer del municipi.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance