circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Arrenca el festival Tarragona Sona Flamenc

Circdelacultura

dijous 2 de març de 2023

Foto: Xavi Torrent

Aquest dissabte 4 de març comença la cinquena edició del festival Tarragona Sona Flamenc que farà vibrar la ciutat fins al 19 de març. 250 artistes prendran part a les 28 activitats que es duran a terme a 21 espais de la ciutat i que compten amb la implicació d’una vintena d’agents culturals del territori.  

El concert inaugural d'aquesta edició, Caminos, a càrrec de Juan Gómez Chicuelo, arriba amb les entrades exhaurides. Acompanyaran al guitarrista, la bailaora Karen Luengo, el violoncel·lista Martín Meléndez i el bateria David Gómez. La cita serà diumenge a les 19 h al Teatre El Magatzem. Abans, però, el programa l’estrenarà una classe d’iniciació als palos del flamenc, aquest dissabte a les 11.30 h a l’Estudi de Dansa Art i Flamenc. Les persones que estiguin interessades en inscriure’s a la classe poden fer-ho a info@artiflamenc.com.  

Més enllà dels actes del cap de setmana, dimarts 7 de març a les 16.30 h se celebrarà una classe oberta d’acompanyament al cante i conjunt de guitarres flamenques amb Miquel Moreno i Lídia Giráldez a l’Espai de Trobada, a Campclar. Aquesta activitat està organitzada per l’Escola Municipal de Música de Tarragona. A les 19.30 h, l’Estudi de Dansa Art i Flamenc organitzarà una classe oberta de ball flamenc. Dimecres dia 8, Adelaida Guerrero oferirà una classe oberta de ball flamenc per alegries amb música en viu a les 20.30 h al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau. I dijous serà el torn del Centre Cívic de Bonavista, on David Cano farà una classe oberta de sevillanes a les 18.30 h organitzada per l’Asociación Blanca Paloma i, a la mateixa hora, una classe oberta de ball flamenc al Centre Cívic de Sant Salvador amb Victoria Latorre organitzada per l’Asociación Cultural de Amigos de Andalucía. Totes les classes són gratuïtes i estan obertes a tota la ciutadania.  

Recordem que encara es poden adquirir les entrades per a l'estrena de Yoel Vargas: Flamenco Tablao i No hi ha secretsque es faran el divendres 10 al Metropol i diumenge 19 a La Herrería respectivament al portal municipal de venda d'entrades i a les taquilles del Teatre Tarragona en horari d’atenció al públic. Per a la resta d’espectacles de pagament del festival es poden comprar les localitats al web de la Sala Trono, les entrades per a La casa sin Bernarda de Federico Gracia Lorca que es representarà el dia 11 a les 20 h i el 12 a les 18 h, i al web del Curtcircuit, les entrades per al Niño de Elche que actuarà el dia 18 a les 21 h a la Sala Zero. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance