circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El festival musical Voramar torna al Teatret del Serrallo

Circdelacultura

dijous 27 d'abril de 2023

El proper divendres 5 de maig el Port de Tarragona dona el tret de sortida al cicle de música de proximitat Voramar, un cicle organitzat des del Teatret del Serrallo, i espai on seran representats tres concerts. Voramar és un cicle sensorial una proposta íntima destinada a un públic reduït per tal de gaudir d’un espectacle musical, exclusiu, íntim, acollidor, amb un marc incomparable, que anirà acompanyat del tast d’un dels vins de la nostra D.O. més propera.

Les actuacions musicals es duran a terme els divendres 5, 12 i 19 de maig a les 21h a la terrassa del Teatret del Serrallo; un espai amb vistes a la vila marinera de la ciutat on, la música de proximitat es donarà cita amb diferents propostes. Voramar pretén crear una sinergia entre l’artista i el públic. Durant els concerts, el Port Tarragona oferirà una degustació de vins per tal de gaudir d’una nit inoblidable. Totes les actuacions són de caràcter gratuït. Les invitacions es podran adquirir a partir del dilluns 1 de maig a les 12h a la plataforma entradium.com

El 5 de maig, Salva Racero
El cicle comença el proper divendres 5 de maig a les 21h amb Salva Racero, que presentarà el seu espectacle 393. Salva Racero és un artista multidisciplinari i original que combina música, poesia i teatre per oferir una experiència única als espectadors. Aquest espectacle ens proposa un tast de vins en combinació amb la música per crear una simbiosi que farà les delícies del públic.

El 12 de maig, Roserona
El divendres 12 de maig a les 21h tindrem el plaer de gaudir de la música de Roserona, una jove artista catalana que ha aconseguit fer-se un nom en el món de la música gràcies a la seva veu i a la seva capacitat per emocionar als seus seguidors. 

El 19 de maig, Oscárboles
I finalment, el divendres 19 de maig a les 21h, l'artista Oscar Noguera, conegut com Oscárboles, ens sorprendrà amb la seva música experimental i la seva creativitat. Oscar és un músic i professor de Tarragona que ha aconseguit fer-se un nom en el món de la música gràcies a la seva originalitat i a la seva capacitat per crear música sorprenent i evocadora. Amb més de 10 anys d'experiència, Oscárboles s'ha convertit en una referència en l'escena musical catalana.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance