circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La Canonja es prepara per tornar a ser capital de la màgia

Circdelacultura

dilluns 9 d'octubre de 2023

Després de diversos anys atenent la remodelació del que és ara el Teatre Municipal Orfeó Canongí i havent convertit el Poliesportiu en el centre d’operacions del Festival Impossible, la màgia retorna de nou al teatre per, sense deixar de banda els espectacles de carrer, formar part de la temporada de tardor de l’OCTM. Enguany hi trobarem espectacles adreçats a tota mena de públic. Des d’aquelles persones que gaudeixen quedant-se bocabadats amb les grans il·lusions fins a aquelles que s’admiren amb l’aparent facilitat amb què el mag manipula una baralla de cartes.

L’Impossible s’ha fet gran i arriba a l’edició número 18 amb un gran cartell i en un espai emblemàtic i espectacular com és el Teatre Municipal Orfeó Canongí. El regidor de cultura, Salvador Ferré, se sent molt satisfet de tornar al remodelat teatre “ja que serà un salt qualitatiu important pel que fa a la posada en escena dels diferents espectacles de nit”.

El programa

Dijous 19 d’octubre

A les 17 h, presentació de l’Impossible amb la màgia de la Maga Silvana al Castell de Masricart, amb un tast de màgia a càrrec de la Maga Silvana (Argentina).

Divendres 20 d’octubre

A les 20.30 h, Gala Internacional de Màgia al Teatre Municipal Orfeó Canongí. El festival Impossible presenta la seva gran gala màgica amb Jimmy Delp, des de França, l’italià Julian de Rosa, el madrileny David Diaz, Shado, un dels més famosos pick pockets i el tarragoní Mag Gerard, que a més a més de presentar la gala, ens oferirà un tast de la seva original màgia reconeguda a escala internacional. Us convidem a un fantàstic viatge per totes les especialitats de la il·lusió per demostrar que amb la màgia qualsevol cosa és possible.

Dissabte 21 d’octubre

A les 12 h, Street Magic amb Tor Magoa ens seduirà al nou espai de la plaça d’Europa. Des del País Basc ens presentarà el seu nou espectacle de carrer de màgia divertida i participativa per a públic familiar. Prepareu-vos per entrar en un món d’il·lusió en el qual l’impossible es fa possible i l’irreal es converteix en real

A les 19 h, ILUSIÓNATE, un espectacle adreçat al públic familiar de Borja Montón, un mag que vol compartir amb tots nosaltres màgiques històries i algunes de les seves millors il·lusions. Aquest espectacle es durà a terme a l’OCTM. Tingueu en compte que s’ha canviat l’horari respecte anys anteriors per tal de facilitar la presència del públic més menut.

Diumenge 22 d’octubre

Sortida des de la plaça del Castell a les 11.30 h. La companyia “El gat pentina” vol convertir els carrers i les places en una autèntica pista de ball, una pista on aterrarà el seu COET. Sis personatges provinents del planeta Boogaloo aterren a la Canonja amb només un objectiu: transmetre la festa i el joc que imperen al seu planeta. Es tracta d’una invasió festiva que encomana les ganes de gaudir i de jugar a tothom que s’hi apropi. Jugarem, ballarem, cantarem i riurem plegats. Pista, si us plau!

A les 12.30 h, a la plaça d'Europa, Don Gelati amb Dani García, l'espectacle de cloenda que combina els malabars i la màgia. Aquest no serà un dia com els altres... Don Gelati patirà tota mena d’imprevistos i infortunis amb el carretó i els gelats. El temps apressa i l’ha d’arreglar abans que el sol ens deixi sense frescos dolços.

Les entrades de la Gala Internacional de divendres i de l’espectacle “Ilusiónate” de dissabte ja son a la venda a través de la pàgina web de Codetickets (www.codetickets.com) i al Castell de Masricart. Cal destacar la possibilitat d’obtenir un abonament, per la compra anticipada, de dos espectacles a preu d’un.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance