circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El Teatret de Conte més bestial arriba al Port de Tarragona

Circdelacultura

dilluns 16 d'octubre de 2023

La cinquena edició del Teatret de Conte del Teatret del Serrallo arriba carregada de contingut animal. El fil conductor d’aquesta nova edició se centra en el protagonisme que adquireixen els animals en els contes i la seva importància per arribar a un públic familiar.

El Teatret de Conte va nèixer amb l’objectiu de fer del conte, durant un cap de setmana sencer, l’epicentre d’una programació de qualitat centrada en un fil conductor que acompanya totes les propostes que fa el Teatret del Serrallo.

La programació d’enguany se centra en la importància dels animals en el món infantil i durà a conèixer l’epicentre d’una proposta que reflexiona sobre les emocions i s’acosta a Roald Dahl, novel·lista, escriptor de contes, famós com a escriptor per a nens i adults. I, en aquesta ocasió, la proposta ens acosta a aquest insigne autor des d’una perspectiva teatral, a través de la música.

Amb l’estrena de Bunji la petita coala, la reconeguda companyia de teatre familiar, Festuc Teatre, presenta unes titelles amb un concepte diferent del que s’està acostumat i amb Maure, el dinosaure de Teatre NU s’arribarà al públic més petit de la casa. I l’aventura pionera al món creatiu en un nou concepte d’escolta i consum de contes: el “Contes Corner”, la proposta pròpia que farà tombar el públic familiar pels racons del Serrallo fins aconseguir completar un meravellós recorregut d’històries.

‘Bunji, la petita coala’ amb Festuc Teatre

El dissabte 21 d’octubre, a les 18 hores, el Teatret del Serrallo acollirà la primera sessió del cicle en un espectacle de teatre i titelles amb una escenografia sorprenent i dues intèrprets. A través de la narració, els diàlegs i cançons, es captivarà al públic des del primer moment al més pur estil de Festuc Teatre.

Aquesta vegada la companyia s’inspira en tot l’imaginari australià, en la seva diversitat, la seva fauna i les diferents espècies que cal respectar i estimar.

La innocència dels més petits no estigmatitza ni crea diferències, simplement es basa a expressar i interactuar a través dels sentiments que ocasiona cada situació, sense prejudicis. En definitiva, una estona per riure, plorar, sofrir, gaudir, cantar... i reflexionar a través de la història.

‘Maure, el dinosaure’ amb Teatre NU

I diumenge 22 d’octubre, a les 11 hores, en el mateix escenari s’escenificarà ‘Maure el dinosaure’, un espectacle de titelles per a infants a partir de dos anys. Una història senzilla, emotiva, clara i poètica. Un relat que se centra en una relació d’amistat, en un univers de complicitat i confiança entre una nena i el seu inseparable dinosaure.

Aquest espectacle posa en un mateix pla el món real i el món fantàstic dels infants, per explicar una història on el més important és la necessitat de sentir l’ajuda i l’amistat de l’altre ben a prop.

Les entrades per als dos espectacles familiars al Teatret del Serrallo són gratuïtes, perà cal fer reserva a la plataforma Entradium a partir d’avui dilluns 16 d’octubre a les 12 hores.

‘Contes Corner’, una proposta inèdita

Per finalitzar el cicle, el Teatret del Serrallo ha apostat per una creació pròpia i inèdita: els ‘Contes Corner’ en diferents indrets del Serrallo el diumenge 22 d’octubre de les 11.45 a les 13.45 hores.

‘Contes Corner’ és un nou concepte d’escoltar contes inspirat en els speakers corner anglesos. En aquesta línia i amb una estètica semblant es reproduïrà un circuit de contes que aniran lligats a la idea dels animals com a protagonistes.

Els contes narrats són curts, amb un màxim de 10 a 15 minuts cadascun, i a cada indret serrallenc hi haurà un conte diferent. Els narradors són Karme Gonzàlez, Imma Pujol, Sílvia Palazón i Agustí Farré, que faran arribar a un públic familiar un matí carregat d’històries. L’accès és lliure.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance