circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Els divendres de juliol, la Canonja surt a la fresca

Circdelacultura

dimecres 28 de juny de 2017

El Patronat de Cultura de l'Ajuntament de la Canonja empren aquest cicle cultural el divendres 7 de juliol per gaudir de les nits d'estiu al carrer.
Tots i cadascun dels divendres de juliol s’han pensat des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Canonja per tal que siguin una bona excusa per sortir, gaudir d’un espectacle i passar una estona agradable acompanyats per amics i veïns.

El primer d’ells, el dia 7 de juliol, tindrà com a base el món de la guitarra clàssica amb tocs de “flamenco” i estarà protagonitzat pel guitarrista Paco Garfia que, al capdavant del septet de guitarres “La Flamenca”, farà les delícies dels aficionats a aquest tipus de música, alhora que acompanyarà a les persones que s’inicien en aquest art de gaudir de la guitarra en un viatge que de ben segur els serà plaent.
El divendres dia 14 serà molt més esbojarrat, ja sabem que a la fresca hi caben tota mena d’elements. Un d’ells és el to més que picant del monologuista Emilio González, que ens aproparà els seus monòlegs per a públic adult. D’allò que se’n deia “para mayores con reparos”.
El primer tinent d’alcalde i regidor de cultura, Salvador Ferré comenta que  “la bona acollida que va tenir l’any passat la retransmissió de l’òpera La Bohème de Puccini des del Gran Teatre del Liceu, ens ha fet repetir enguany una nova projecció d’una òpera al replà de l’Església de Sant Sebastià”. Serà el divendres dia 21, a les 10 de la nit. Aquest cop podrem gaudir de l’obra “Il trovatore”, de Giuseppe Verdi, i tot gràcies al projecte de col·laboració entre l’Ajuntament de la Canonja i el Gran Teatre del Liceu que en la seva tasca de promoure i potenciar la cultura, ha posat en marxa una nova edició del Liceu a la Fresca, per difondre la seva activitat operística i musical a través de pantalles gegants.
Acabarem els actes del “Surt a la Fresca 2017” amb un espectacle típic d’estiu a la llum de la lluna. La música dixieland d’Stromboli Jazz Band es deixarà sentir a la plaça del Castell. Aquest quintet tarragoní actua novament al nostre poble per tal d’apropar-nos el swing i jazz popular.
Tots els actes són gratuïts i començaran puntualment a 2/4 d’11 de la nit a la plaça del Castell, tret del “Liceu a la Fresca” que ho farà a les 10 al replà de l’església de Sant Sebastià. Hi haurà servei de bar a càrrec de la Parròquia de Sant Sebastià en benefici de les obres del campanar.
 
 
 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance