circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La màgia de l'Impossible a la Canonja

Circdelacultura

dilluns 26 de febrer de 2018

De nou la Canonja acollirà a començaments d’abril la Gran Festa de la Màgia. El Festival Impossible es portarà a terme els dies 6, 7 i 8 d’abril. La presentació oficial tindrà lloc el dia 4 al Castell de Masricart amb un tast de màgia de prop a càrrec del Mag Gerard.
 
Com a novetat més important cal destacar el canvi provisional d’ubicació, ja que degut a les properes obres de remodelació de l’Orfeó Canongí, hi haurà espectacles que es traslladaran al Pavelló poliesportiu. Aquest acollirà la Gala Internacional de Màgia amb Gisell, Set de màgia, Riversson i Adrián Conde; i l’espectacle “El arte de la magia” a càrrec del reconegut mag Jorge Blass. “Aquest trasllat temporal obliga a un nou esforç tècnic i d’infraestructura, però el treball conjunt de Batall, Teatre Màgic i l’Ajuntamen de la Canonja ha esdevingut en 12 anys una garantia de continuïtat i millora, per la qual cosa afrontem aquest nou repte amb la seguretat que aquesta tretzena edició serà un nou èxit”, ens comenta el primer tinent d’alcalde i regidor de cultura Salvador Ferré.
 
 
L’altre canvi d’ubicació correspon als actes de carrer que abandonen la plaça Mestre Gols per passar a l’espai de la plaça Ernest Lluch. En aquest sentit, el dia 7 d’abril al matí, podrem gaudir de la màgia familiar d’Adrian Conde i també des d’aquest espai es donarà sortida a la cercavila de la companyia Cíclicus amb una tartana molt especial. L’Impossible finalitzarà enguany amb la màgia de Deux a la Tache al migdia del diumenge dia 8 d’abril a la plaça del Castell.
 
Les entrades i els abonaments pels diferents espectacles es podran adquirir a partir de dilluns 5 de març a través de la web Codetickets i al Castell de Masricart. La venda a taquilla una hora abans de l’espectacle. Tot i així, la majoria d’espectacles son de carrer i gratuïts.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance